Hoe kan ik retourneren?

Producten die geretourneerd worden, worden alleen geaccepteerd als ze onbeschadigd, in de originele verpakking en in een stevige verzenddoos zijn verpakt. Om een retourproces te beginnen, vragen wij u ons retourformulier te gebruiken, enkel beschikbaar voor bestellingen geplaatst op onze webshop. Indien u via marktplaatsen zoals bol.com of Amazon heeft besteld, verwijzen wij u naar de desbetreffende platform voor de retourprocedure. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen nadat wij uw retouraanvraag ontvangen. Hierin zullen wij u de retourinstructies toesturen, waaronder het aanmaken van een verzendlabel met ons retouradres erop.

Tot wanneer kan ik retourneren ?

Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 30 dagen de mogelijkheid om de producten te retourneren. Indien er sprake is van beschadiging, verzoeken wij u deze binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te melden.

Kosten retourzendingen:

Indien u ontevreden bent over het product en u besluit het te retourneren, zijn de retourkosten voor uw rekening. Echter, indien de schade aan het product het gevolg is van levering of indien u onjuiste producten heeft ontvangen, dragen wij de retourkosten.

Terugboekingen:

Indien de geretourneerde producten in goede staat door ons worden ontvangen, zullen wij het bedrag dat wij aan de klant verschuldigd zijn binnen 7 werkdagen terugboeken naar het rekeningnummer van de klant. Bij het ontvangen van verkeerde producten, zullen wij binnen 24 uur (op werkdagen) na contactname met onze klantenservice het juiste product opsturen.

Contact opnemen:

U kunt via de onderstaande formulier een retourproces starten. Voor overige vragen kunt u email sturen naar klantenservice@drogisterijplus.nl. Bovendien kunt u ons telefoonnummer vinden op de contactpagina. In beide gevallen nemen wij maximaal binnen 2 werkdagen(48 uur) contact met u op. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30-17:00.

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Reden van retour:
Product is geopend: