Retouraanvraag

Een product wat retour komt wordt alleen in behandeling genomen wanneer het product, ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos word geretourneerd. Om een retourproces te starten kunt u de onderstaande formulier gebruiken. Gebruik alleen de onderstaande formulier als u uw bestelling op drogisterijplus.nl heeft besteld. Indien u via marktplaces zoals bol.com of amazon heeft besteld, dan verwijzen wij u naar de desbetreffende platform om het retour aan te melden. Nadat wij een retouraanvraag binnen krijgen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. U krijgt dan een e-mail toegestuurd met de retour instructies. Deze e-mail bevat de inhoud hoe u een verzendlabel kunt aanmaken om producten te retourneren. U treft onze retouradres op de verzendlabel.

Na ontvangst van uw bestelling kunt u binnen 14 dagen het product(en) retourneren. Indien er sprake is van schade, meldt dan de schade binnen 2 werkdagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen.

Indien u niet tevreden bent over het product en u wil het retourzenden zijn de kosten voor de gebruiker. Maar als het gaat om een schade tijdens de levering of ontvangen van verkeerde product(en) zijn de retourskosten voor Drogisterijplus.nl.

Indien de gerouteneerde product(en) in goede staat door ons is ontvangen wordt het bedrag, dat drogisterijplus.nl verschuldig is aan de klant, binnen 7 dagen teruggeboekt op het rekeningnummer van de klant. Als het gaat om het ontvangen van verkeerde product(en) wordt het juiste product(en) binnen 24 uur (binnen werkdagen) opgestuurd na contact te hebben met ons.

U kunt via de onderstaande formulier een retourproces starten. Voor overige vragen kunt u email sturen naar klantenservice@drogisterijplus.nl. Bovendien kunt u whatsappen naar 06 49331889. In beide gevallen nemen wij maximaal binnen 2 werkdagen(48 uur) contact met u op. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30-17:00.

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Uw gegevens

* Voornaam:


* Achternaam:


* E-mail adres:


* Telefoon:


* Bestelnummer:


Besteldatum:

Product informatie & Reden van retour

* Product:

* Model:

Aantal:
* Reden van retour:
Product is geopend:


Fout(en) of andere opmerkingen:
Voer de onderstaande code in: