Inschrijven E-mail nieuwsbrief

Aanbevolen

Oral-B

Proglasur Daily Protection Tandpasta

Prijs: € 3,25
Excl. BTW: € 2,69
Merk: Sensodyne
Model: Sensodyne Daily Protection
Ean : 8710464140021
Beschikbaarheid: 8
Aantal:  
 Verlanglijst   

Proglasur Daily Protection Tandpasta

Een goede mondhygiëne begint altijd door het gebruik van Sensodyne

1. Het gezond houden van het gebit begint bij het tandenpoetsen. Een goed verzorgde mondhygiëne is de basis voor een gezonde mond. Een behandeling van de mond met Sensodyne zorgt ervoor dat het tandplak wordt verwijderd. De verschillende Sensodyne tandpasta's zorgen ervoor dat bacteriën geen kans krijgen.

2. Welke tandpasta is de beste?
Tandpasta is er niet alleen voor een reinigende werking in de mond, daarom moet er gezocht worden naar de tandpasta die het beste bij de persoon past. Sensodyne is speciaal ontwikkeld voor de beschermende werking in de mond en er is een tandpasta ontwikkeld passende bij de leeftijd.

3. Hoe poets ik mijn tanden met Sensodyne?
Om tanderosie te bestrijden is het advies om na het eten een half uur te wachten en dan pas de tanden te poetsen. Doe dit tweekeer per dag, twee minuten lang en vergeet ook niet de tong mee te nemen. Het poetsen van de tong geeft vervolgens een verfrissende adem. Op een droge tandenborstel wordt Sensodyne tandpasta gedaan. Het poetsen wordt gedaan met korte horizontale bewegingen. Daarbij moet tandvlees niet vergeten worden.

4. Sensodyne
Sensodyne is een merk wat zich speciaal richt op gevoelige tanden, verlicht al na twee keer poetsen de pijn. Sensodyne heeft een ruim en betaalbaar assortiment. Het positieve effect op gevoelige tanden is reeds klinisch bewezen en daarom is het belangrijk dat de juiste tandpasta wordt gekozen. Hierna is een samenvatting per tandpasta beschreven.

Proglasur Daily Protection Tandpasta
Deze tandpasta is perfect om tandglazuur dagelijks te beschermen. Perfectie, en toch goedkoop. Speciaal online beschikbaar voor mensen die een perfecte bescherming van het tandglazuur willen hebben