Aanbevolen

Listerine

Weergave:   Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Listerine Cool Citrus Mondwater - 250ml
Listerine Cool Citrus Mondwater - 250ml ..
€ 2,25
Excl. BTW: € 1,86
Listerine Fresh Burst Mondwater - 500ml
Listerine Fresh Burst Mondwater - 500ml ..
€ 3,99 € 3,49
Excl. BTW: € 2,88
Listerine MondSpoelwater Actieve Tandsteen Bescherming - 95 ml
Listerine MondSpoelwater Actieve Tandsteen Bescherming - 95 ml ..
€ 1,35
Excl. BTW: € 1,12
Listerine Stay White Mondspoelwater 500ml
Listerine Stay White Mondspoelwater 500ml prijs €3,99 ..
€ 3,99 € 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Listerine voor stralende tanden 

 
Tandverzorging op zijn best

Listerine, het revolutionaire tandverzorgingsproduct op basis van drie essentiële oliën dat al sinds 1860 gebruikt voor het wegwerken van bacteriën dankzij de bekende wetenschapper Louis Pasteur, is voor mensen die naast het gebruik van gewone tandpasta hun gebit dat ietsje meer aandacht willen geven. Het middel werd vroeger gebruikt om ziekenhuiskamers te ontsmetten, maar is nu vooral populair dankzij zijn tandreinigende eigenschappen. De krachtige bestanddelen die in Listerine worden verwerkt zorgen voor een volledige opkuisbeurt van uw tanden waarbij achtergebleven bacteriën worden verwijderd - die kunnen nog aanwezig zelfs na een grondige poetsbeurt.

Witter, dus beter

Listerine maakt gebruik van speciale zogenaamde polyfosfaten om uw tanden die glanzende witte schijn te geven die symbool staan voor een gezond gebit. Deze techniek is niet-schurend dus vermijd u daarmee ook nog eens ongewenste tandbeschadiging die soms door overmatige wrijving wordt veroorzaakt. Bezoek nu https://drogisterijplus.nl/Listerine en ontdek ons aanbod !

Een steviger set tanden

Het belangrijkste bestanddeel in Listerine voor de bescherming van uw tanden is fluoride, een stof die verantwoordelijk is voor het stevig en hard maken van het gebit en het tandvlees. Na slechts 2 weken gebruik van Listerine Advanced White is er al een duidelijk verschil in de hardheid en densiteit van uw tanden. Het product maakt dus uw tanden niet alleen witter, maar ook nog eens steviger en resistenter tegen beschadiging.

Verrassend verfrissend

Een belangrijke eigenschap van een tandverzorgingsmiddel is naast het schoonmaken van het gebit natuurlijk ook een verfrissend gevoel geven. Ook hier stelt Listerine u niet teleur. De bijzonder uitgewerkte formule zorgt dankzij de grondige verwijdering van bacteriën voor een frisse en aangename adem.

Uw mond spoelen : een goede gewoonte

Listerine gebruikt u best dagelijks zodat de hygiëne van uw gebit onderhouden wordt. Spoel heel uw mond gedurende 60 seconden met ongeveer 10 ml onverdunde Listerine Advanced White - dus zonder water - na elke poetsbeurt of na het flossen om een optimale reiniging te verzekeren. Listerine wordt niet aangeraden voor kinderen onder 12 jaar en het is ook afgeraden om het product door te slikken door het sterke fluoridegehalte. Daarna gewoon uitspuwen en uw tanden kunnen gegarandeerd tegen weer een stootje. Bezoek nu https://drogisterijplus.nl/Listerine en bekijk ons uitgebreide aanbod !