Aanbevolen

Axe

Weergave:   Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Axe Darktemptation Deodorant Deospray 150ml
Axe Darktemptation Deodorant Deospray 150ml ..
€ 2,39
Excl. BTW: € 1,98
Axe Deodorantspray Black - 150ml
Axe Deodorantspray Black - 150ml ..
€ 2,39
Excl. BTW: € 1,98
Axe Deoroller Africa Dry - 50 ml
Axe Deoroller Africa Dry - 50 ml  ..
€ 2,25
Excl. BTW: € 1,86
Axe Deoroller Click Dry - 50 ml
Axe Deoroller Click Dry - 50 ml  ..
€ 2,25
Excl. BTW: € 1,86
Axe Deoroller Dark Temptation Dry - 50 ml
Axe Deoroller Dark Temptation Dry - 50 ml  ..
€ 2,25
Excl. BTW: € 1,86
Axe Deoroller Urban - 50 ml
Axe Deoroller Urban - 50 ml ..
€ 1,99
Excl. BTW: € 1,64
Axe Excite Douchegel - 250 ml
Axe Excite Douchegel - 250 ml ..
€ 1,75
Excl. BTW: € 1,45

De heerlijke geuren van Axe deodorant

Zowel de Anti-Transpirant deodorants als de Bodysprays van Axe zijn verkrijgbaar in een groot aantal geurvarianten. Stuk voor stuk heerlijke geuren die de zintuigen prikkelen en ook nog eens effectieve bescherming bieden tegen zweet en ongewenste geurtjes. En dat tot wel 48 uur lang. Wanneer u eenmaal uw favoriete Axe geur heeft gevonden, zult u nooit meer iets anders willen. Axe is verkrijgbaar als Anti-Transpirant deodorant en in Bodyspray. Probeer bijvoorbeeld eens de frisse en verleidelijke Axe Apollo bodyspray deodorant, of de mysterieuze geur van Axe Africa Anti-Transpirant deorant.
 

Axe Anti-Transpirant deodorant tegen zweetgeurtjes

Met de Anti-Transpirant deodoranten van Axe weet u zeker dat nare zweetgeurtjes geen kans krijgen. De unieke formule van deze lijn zorgt voor een ultieme frisheid, en biedt maar liefst tot 48 uur bescherming tegen transpiratie en geurtjes. Axe Anti-Transpirant deodorant is er in de geurvarianten Adrenaline, Africa, Apollo, Dark Tempation, Excite, Full Control, Peace, Sensitive, Signature en Urban. Verkrijgbaar als normale spray, in een compressed spuitbus en als roll-on.

Axe Bodyspray deodorant voor een heerlijke lichaamsgeur

Axe staat voor vernieuwende producten en innovatieve geuren. Speciaal voor het hele lichaam heeft Axe daarom ook heerlijke Bodyspray deodoranten. Met deze eersteklas Bodyspray deodoranten van Axe blijft uw lichaam de hele dag door lekker ruiken. En uiteraard perfect te combineren met de Anti-Transpirant deodoranten van Axe. Bodyspray van Axe is verkrijgbaar in de geuren Africa, Anarchy, Apollo, Black, Click, Dark Tempation, Excite, Gold, Marine, Mature, Musk, Peace, Sportblast en Twist. In een mooi vormgegeven spray in compressed, normal en XL uitvoering.

Axe deodorant goedkoopste bij Drogisterij Plus

Uw Axe deodorant koopt u eenvoudig online bij Drogisterij Plus. Want hier vindt u Axe deodorant tegen de laagste prijs van Nederland. Kijk snel op onze website voor het complete aanbod aan Axe deodorant.